Настоящата тема се посвещава на всички, които търсят своята нова визия , своята жива същност на мечтатели, изследователи, жадуващи да преобразят и усъвършенстват себе си, отношенията си, своята осъзнатост, своя сексуално-емоционално- чувствен комплекс.

Всичко е в теб. Започни от теб. Светът е твое отражение .

Тантра те кани да започнеш от себе си, като откриеш първо твоята божественост, твоята способност да мечтаеш, твориш, твоето рожденно право на живот, свобода, независимост, приключение и безкрайни възможности ...

Тантра е нещо много лично, дълбоко лично.
Тантра е непресъхващ извор скрит в теб, чакащ да бъде открит и отпушен ... всичко, което си търсил отвън е било в теб

Присъединете се към Групата НОВА ТАНТРА във Фейсбук

https://www.facebook.com/groups/1952162091568494/

Веселчун

СЕКС-МАСАЖ ИЛИ СЕКСА КАТО МАСАЖ- ТЕХНИКИ И ПРАВИЛА ЗА РЕАЛЕН СЕКС МАСАЖ

  • ТЕХНИКИ И ПРАВИЛА ЗА РЕАЛЕН СЕКС-МАСАЖ, КОЕТО НЕ Е НИТО СЕКС, НИТО ЧИСТ МАСАЖ, А ВИД ПРЕДОСТАВЯНЕ НА УСЛУГА СЕКС-МАСАЖ НА ПАРТНЬОРА

  • ТОВА НЕ Е СЪЩО И ЕРОТИЧЕН МАСАЖ, КОЙТО ДА ПРЕДИЗВИКВА ВЪЗБУЖДАНЕ ИЛИ ПРОСТО ДА БЪДЕ ПРЕДВЕРИЕ НА ПО-НАТАТЪШНА СЕКСУАЛНА ИГРА
  • ТОВА Е МАСАЖ, КОЙТО ДОКОСВА СЕКСУАЛНИЯ ЦЕНТЪР, НО ВЪВЕЖДА ЧОВЕКА В ХАРМОНИЗАЦИЯ, УСПОКОЯВАЙКИ И БАЛАНСИРАЙКИ ПОТОКА НА ДВАТА ТИПА ЕНЕРГИИ В ЧОВЕКА
 АВТОР СТЕФАН КАЛАЙДЖИЕВ

    Мнозина масажисти и лекари смятат, че класическият масаж би трябвало да успокоява, а еротичният масаж – да възбужда човека. Всъщност това е неправилна позиция от аспекта, че всяко едно докосване до тялото на човека цели хармонизация на двата основни потока от енергии – мъжки и женски, които текат в спираловидните „ида” и „пингала”, които се извиват спираловидно около централния канал, тоест в гръбначния стълб. Единият го наричат условно ляв канал, а другият спрямо него, пак условно, е десен. Единият е с мъжка енергия, янг енергия, а другият с женска – ин енергия. Виж схема!


     Каналът „пингала” минава от дясната страна на гръбначния стълб, отдясно относително, слънчевата енергия по него тече надолу, отгоре надолу по задната част на гръбначния стълб. Каналът „ида”минава от лявата страна и в него лунарната, а не соларна енергия, протича нагоре, в посока отдолу нагоре по предната част на гръбначния стълб.
    Двойната спирала на двата енергийни канали може да се наблюдава както фронтално, така и странично. Соларния канал по който енергията слиза от небето към земята, от духа към материята го наричат заден среден канал. Лунарния канал по който енергията се качва отдолу нагоре, от земята към небето, го наричат преден среден канал.

    Само че при еротичният масаж, това става като се докосва и самия сексуален център на човека, и ако трябва да бъдем точни, всеки един масаж в състояние на релакс, рано или късно достига до въпроса, как най-ефективно и дълбоко да хармонизирам релаксирайки целия организъм. При секс-масажа, неправилно възприеман като еротичен, това става най-ефикасно. А да се смята, че ролята на еротичния масаж е просто да се възбуди тялото, това е много детинско. Целта на всяко едно възбуждане е последвалата хармонизация и изравняване на потенциалите. Както и да се смята, че самият секс се извършва в името на оргазма и тръпката, това е твърде наивно.

    Целта е: Хармонизиране, а с това постигане на еволюционен момент. Както и физическо зачеване - продължение на живота.. Също така неправилно се смята, че еротичният масаж представлява масажиране на гениталиите или пък само еротичните зони в човешкото тяло.
    Фокусът на т.нар. секс масаж, това не са само гениталиите, а цялостното хармонизиране и енергетизиране след еротизиране на организма.
    Самият секс-масаж като наименование по-пълно подхожда на самото действие вместо понятието „еротичен масаж”. 
    • Ида и Пингала /тестиси и срамни устни/

    Посоката при секс-масажа е очевидно в основата на всичко. А тя е отдолу нагоре, вместо погрешното отгоре надолу. Долу горе не е същото като горе долу! Само когато се постигне изравняване на енергиите в Ида и Пингала, по канала Сушумна – централния канал, протича така важния процес на издигане на енергията и повдигане на съзнанието. Ида и Пингала рефлектират в тестисите на мъжа и сравните устни на жената и само при балансиране на енергиите в тях се създават условия за подкачване на енергията отдолу нагоре. Мъжът издига енергията нагоре под налягане и при балансирани енергии на ида и пингала, пенисът му се превръща в проводник на самата енергия Кундалини.

    Самата посока когато се спазва, това води до т.нар. слънчево лунен кръговрат за двойки или генитално-сърдечен кръговрат, който е най-доброто решение на проблемите . При последния кръговрат жената отдава със сърцето си на мъжа, и колкото повече енергия получава тя през неговия пенис, толкова повече се отваря сърцето й да отдава през сърдечна чакра, и така докато мъжът се научи да приема енергия от нейното сърце през своето, тоест когато се научи да разтопява сърдечната си броня. Когато приема с благодарност енергия от мъжа през пениса му, тя отдава с двойна благодарност енергията си към неговото сърце.

    • Техники
    1. Правило номер едно: следвайте собствения си инстинкт и интуиция, и ръцете ви нека бъдат там, където ви води вашето дълбоко чувство. Обикновено при натуралния сексуален акт, ръцете отиват първо там, където има най-голяма нужда от изравняване на потенциалите. А това са обикновено центровете на еротична възбуда-гениталиите, тила, гърдите.

    2. Адаптирайте онова, което знаете от класическия масаж, от типа че движенията трябва да са кръгообразни, по протежение на целия гръбначен стълб, като енергията се прихваща отвътре навън, тоест посоката е ръката да изхвърля навън – да разкарва наоколо навън , набраната в центъра енергия.

    3. Ръцете едва докосват кожата и ако е възможно самият масаж от физически се превръща в енергиен. Тоест с помощта на най-фините чакри по върховете на пръстите, се извършва масажиране на енергийното поле около тялото. Масажът в този смисъл е добре да се трансформира всеки един миг в енергиен масаж. Истинският масаж е всъщност енергийният, защото крайната цел на всеки един вид масаж, това е раздвижването на енергиите, и хармонизация на енергийните потоци. А самото кръвообръщение, което понякога класическия масаж си поставя за крайна цел, е само една от спирките по пътя за крайната цел-енергийната кондиция на организма.

    4. Движенията нагоре-надолу следват главно гръбначния стълб, движенията са понякога бавни, после забързани, според чувството, понякога на вълни, кръгове или спирали. Движенията около гърдите са кръгообразни, в противоположни посоки. Дланополагането е също вид масаж, целящ изравняването на потенциалите както на големите полукълба, така и на двете гърди, така и на двете полукълба на седалищния мускул.

    5. С двете ръце като две полярни клеми, се опитваме да изравняваме напрежението в цялото тяло. Естествено е, че пълно изравняване не може да става, но под изравняване в случая се разбира процеса на хармонизиране, устойчиво балансово отношение между мъжките и женските енергии у всеки индивид.

    6. С върховете на пръстите на едната ръка се очертават малки кръгчета около основата на гръбначния стълб, върха на опашната кост. След това се преминава надолу към гениталиите и обратно. И отново се правят кръгообразни движения около върха на опашната кост. С това се цели активиране на базовата чакра и задвижването на централния енергиен поток в посока отдолу нагоре към тила или горната теменна чакра.

    7. Докато едната ръка извършва кръгообразните движения в областта на опашната кост, перинеума, гениталиите, другата ръка се движи уверено нагоре от гениталиите, между седалищните части, по гръбначния стълб, към тилната част, шийните прешлени, като се дава превес на масажа на шийните прешлени, директно рефлектиращ върху сърдечната чакра, достигайки накрая горната теменна чакра.

    8. Докато единият пръст описва кръг около центъра на темето, върхът на пръста на другата ръка изпълнява същото движение върху перинеума. Място с размер около монета между ректума и гениталиите. И място с монета на върха на темето, теменната чакра.

    9. За самата вагина масажът е прост. Върховете на двата палеца се поставят върху перинеума, в центъра на монетата, и така двата върха на пръстите се движат в посока от перинеума към върха на вагиналните вътрешни устни. После палците се разделят наляво и надясно и се спускат надолу между вътрешните и външни устни до перинеума и ректума.

    10. За пениса, върховете на двата показалеца се срещат върху перинеума. Следва движение и показалците е разделят, следвайки посока основата на пениса. Без прекъсване се минава към самия пенис, като върховете на пръстите се събират върху основата на долната страна. Показалците се плъзгат нагоре надолу по дължината на пениса, преминават над главата му, и надолу върху противоположната посока. Посоката е от перинеума към скротума и върха на пениса и обратно, от върха на пениса, към скротума до перинеума. /Не става въпрос за утвърдената от рептилоидния секс в ежедневието т.нар. свирка. и т.нар. френска любов/

    11. Всички видове на съвокупление, които присъстват в т.нар. секс масаж, извън нормалното съчетаване на мъж и жена при което енергиите текат отдолу нагоре, а не отгоре надолу, са неприемливи като действия, останали от създалия се неправилно във времето рептилоиден секс. Истинските нормални съчетания са само в областта на човешкия секс. Относно разликата рептилоиден и човешки секс, критерият е, че при единия, енергиите служат на еволюционното развитие на човека, а при другия – на задоволяване на егоистичните му ненормални прищевки. В нормалния човешки секс, обмяната на енергиите обслужва покачването на кундалини. Докато при т.нар. рептилоиден секс, напротив енергиите се обменят като центъра им остава в областта на ниските чакри. Всеки секс, съчетание на енергиите, би могъл да прераства в секс-масаж, като при това енергиите трябва да се съчетават в посока хармонизация, а не обратното. Когато човека бива използван като донор на енергия, и това го извършват така наречените рептилоидни енергийни вампири, тогава той прилага всичко познато като рептилоиден секс. /животински, анален и пр. – за справка виж порно телевизионните канали!/

    Благоприличието на една цивилизация се отразява в днешно време чрез лицемерието й, установило се в двойния й морал. Хората от една страна са интелектуални и наглед духовни. Някои са били подлъгани да мислят, че трябва да са: или само духовни, или само сексуални. Да обичат или Бога, или само плътта! Какво невежество! Кой е имал интерес от тази заблуда! И тези заблудени хора, когато останат в затвореното скрито пространство, тогава те извършват действия, понякога неприсъщи на нормалната човешка раса. /За справка вижте колко порно канала денонощно излъчват практики, които приканват вие да опитате също какви усещания се крият зад тях./ Откъде се е случило това! Кой е програмирал тези люде в такива действия свързани с рептилоидна сексуална практика. Енергийната битка, която се води навсякъде и в която се е превърнал днешния живот. Кой е впрегнал и самия секс в обслужване на тази енергийна битка! Колко мъже и жени, наглед брагоприлични и изпълнени с морални норми, непрекъснато са разпънати между двойния морал. От една страна да се представят за такива, а от друга, да водят скрит живот наложен от зависимостта на тези изкуствени привнесени потребности.Задаваме тези неудобни за днешното общество въпроси в тази книга, защото друг начин няма, освен в подобни четива за секс-масаж, как да се насочи вниманието на хората към тази изключително важна за тяхното психическо и енергийно здраве тема. Крайно време е хората да престанат да извършват действия според правилото – така правят всички в обществото. А да започнат да мислят, дали онова, което се върши в обществото спомага за тяхната собствена еволюция.



      • ИЗТОЧНИК: СЕКС-МАСАЖ ИЛИ СЕКСА КАТО МАСАЖ, СТЕФАН КАЛАЙДЖИЕВ

    Коментари

    Популярни публикации