Настоящата тема се посвещава на всички, които търсят своята нова визия , своята жива същност на мечтатели, изследователи, жадуващи да преобразят и усъвършенстват себе си, отношенията си, своята осъзнатост, своя сексуално-емоционално- чувствен комплекс.

Всичко е в теб. Започни от теб. Светът е твое отражение .

Тантра те кани да започнеш от себе си, като откриеш първо твоята божественост, твоята способност да мечтаеш, твориш, твоето рожденно право на живот, свобода, независимост, приключение и безкрайни възможности ...

Тантра е нещо много лично, дълбоко лично.
Тантра е непресъхващ извор скрит в теб, чакащ да бъде открит и отпушен ... всичко, което си търсил отвън е било в теб

Присъединете се към Групата НОВА ТАНТРА във Фейсбук

https://www.facebook.com/groups/1952162091568494/

Веселчун

БЪЛГАРСКАТА ТАНТРА

БЪЛГАРСКАТА ТАНТРА, НОВАТА ЕНЕРГИЙНА КУЛТУРА И ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ ОТНОШЕНИЯТА МЕЖДУ МЪЖКОТО И ЖЕНСКОТО НАЧАЛО

Тантра е древна индийска традиция, която разглежда сексуалната енергия като източник за физическо и духовно израстване. Сексуална енергия не означава непременно сексуална активност, а жизнените сили, които съществуват във всичко.

НАСТОЯЩАТА ТАНТРА Е ИЗВЕСТНА КАТО ТАНТРА НА ДЕСНИЯ ПЪТ
А В ГОЛЯМА ДЪЛБОЧИНА ИСТИНСКАТА ТАНТРА НА ДЕСНИЯ ПЪТ СЕ ПРАКТИКУВА САМО ОТ СМЕЛИ ИЗСЛЕДОВАТЕЛИ
НАСТОЯЩИЯТ ОПИТ Е ДА СЕ ВНЕСЕ ОБОГАТЯВАНЕ КАТО СЕ ИЗПОЛЗВА СПОСОБНОСТТА НА ДВЕ СРОДНИ ДУШИ ДА НАПРЕДВАТ ПО ПЪТЯ НА СВОЕТО РАЗВИТИЕ ИЗВЪН МОДЕЛА НА ИЗТОЧНИТЕ МАНАСТИРИ И ОТШЕЛНИЧЕСКИ ПРАКТИКИ

Единственият ви водач в полето на чикунг-тантра, това са вашите истински вътрешни усилия и внимателно себеизучаване. Както и намирането на партньор, с който си допадате на равнище емоционално-чувствен комплекс, а не само сексуалност и емоционалност. Когато присъстват чувствата между двама партньори, тогава нещата се изправят от само себе си, тогава всеки преподава на другия от само себе си.

Тантра с разум не може да се практикува, стига се до създаване на ледени висулки и от това, човешката душа се превръща вместо вулкан в ледник. Ако ще се спуска някой в ледник, то тогава това вече не е тантра. Това няма нищо общо с Шива и Шакти. Тантра е обиграване на вулкана и огъня, който гори и го захранва в по-ниските части на подножието на върха. Тантра, това е една експедиция основана върху прилагането на езотерично Учение, в името на чувствата, чрез чувствата, експедиция в света на емоциите и инстинктите. Затова “тантра” е била винаги “тера инкогнита” и превърната в сегашната пародия от лъжемайсторите. Сегашната съществуваща тантра, не е тантра, поради това, че хората които я преподават нямат чувства и от там и не могат да използват силата на трансформацията.

Хората, които могат да излъчват емоции, в същото време притежават у себе си скрита способност за по-високи емоционални излъчвания в лицето на по-високия етаж – чувствата, съответно способност за любов.

ВАЖНИ АСПЕКТИ ЗА ОСЪЗНАВАНЕ

· Тантра– като трансформиране на сексуалните енергии
· ОВЛАДЯВАНЕТО НА ЕНЕРГИИТЕ БЕЗ ЧУВСТВАТА НОСИ НЕЩАСТИЕ
· БЪЛГАРСКАТА ТАНТРА- ТАНТРА С ЧУВСТВА, себеконтрол и овладявяне на чувства и емоции. ТАНТРА, КОЯТО ОТЧИТА ВРЪЗКИТЕ СЪС СЪЩЕСТВУАЩИЯ СЕКСУАЛНО-ЕМОЦИОНАЛНО-ЧУВСТВЕН КОМПЛЕКС
· ЧУВСТВАТА, ЧУВСТВИТЕЛНОСТТА- ВРАТА КЪМ УСЪВРШЕНСТВАНЕТО, ТВОРЧЕСТВОТО, ЛЮБОВТА, ДУХОВНОСТТА и еволюцията на душата
· ЦЕЛ НА ТАНТРА- ВЪТРЕШНО САМОУСЪВРШЕНСТВАНЕ
· Тантра- мъжкото и женското в своето взаимно допълване
· Тантра и предпазване – опасност от размесване на енергиите с неподходящи партньори.
· Сексуалният акт – отпечатване на ДНК на единия партньор върху другия – въздействието на мъжа върху жената

На сегашния етап, човекът нямайки висока форма на себеконтрол не смее да се пусне смело в това поле, защото много често изпада в обичайното удоволстване, и вместо да продължи по вътрешното усъвършенстване, което е главна цел на Тантра, той се свлича в пропастта на личния егоизъм, толкова ярко изразен в стремежа само да вземаш от полето на сексуалното удоволствие и да консумираш за себе си..

Естествено е, че дясната тантра в началото е за предпочитане и човек отначало започва със самия себе си, поне докато срещне партньор, но не партньор “техническа кукла”, а партньор със съответната душевност, тоест накратко практиката на “тантра” е възможна само когато има отдолу изява на някакви чувства между партньорите. В противен случай става технологично прилагане на позите, свеждане до техниките, и това рано или късно води до разбиване на връзката между двете същности като носители на сексуално-емоционален, чувствен комплекс и неизбежно се стига до охладняване и вледеняване.

Проблемът за тази толкова важна тема, която за съжаление никъде не се дискутира, се изразява в това, че в тази тематика, освен по вътрешен път, никой не може да заяви кое е правилно. Единственото мерило за правилността на този път, това е вътрешния опит и резултатите, които при едно правилно приложение са: укрепнала енергийна система, правилен поток на енергиите, висока работоспособност, излекуване на множество комплекси, породени от неосвобождаване на натрупалата се сексуална енергия.

Това е наистина “тантра”, която предполага използване на чувствата и себеконтрола, тоест с тантра не бива никой да се занимава преди да е станал притежател на чувства и себеконтрол в синхрон с високия си разум. Забележка: Поне един от Практикуващите, изцяло трябва да е станал притежател на двете условия за предприетото начинание. Не е възможно, ако единият е само в разума и има себеконтрол стигаш до подтискане на всяко едно чувство и емоция, и ако другият пък е само в чувствата.

Единственият ви водач в полето на чикунг-тантра, това са вашите истински вътрешни усилия и внимателно себеизучаване. Както и намирането на партньор, с който си допадате на равнище емоционално-чувствен комплекс, а не само сексуалност и емоционалност. Когато присъстват чувствата между двама партньори, тогава нещата се изправят от само себе си, тогава всеки преподава на другия от само себе си.

Контактите на човека от Шестата раса, ще бъдат повече контакти на равнище емоционално чувствено тяло, и едва накрая сексуално физическо равнище. Сексуално-емоционалният чувствен комплекс ще бъде сведен до чувствено-емоционален комплекс. Относителния дял на секса в тази тройна конструкция – “секс-емоции-чувства”, ще отстъпи място на емоциите и чувствата, като самият секс ще се използва за продължаване на рода и урегулиране на енергиите.
Понятието за оргазъм при човека от Шестата раса ще бъде сведено до усещане за удоволствие от сливането на двете същности и емоционално-чувствени комплекси. А не просто на равнище изпразване и обмяна на семенна течност между партньорите в името на зачеването и съпроводеното с това усещане за разтоварване и удоволствие. Гениталният оргазъм ще отстъпи пред оргазма на мозъка, точно така както истинската “тантра” е преподавала в древността чрез посветените в Учението на Тантра..
Човекът от Шестата раса ще прави секс като извършва милувки и съединява двете тела в акт на сливане между вътрешните същности.


ИЗТОЧНИК: „ ПОМАГАЛО за ЕНЕРГИЙНА КУЛТУРА на НОВИЯ ЧОВЕК
Българският Чикунг
РАБОТА С ЕНЕРГИИТЕ В ПРЕХОДА или ЯЙЦЕВИДНОТО СТОПЛЯНЕ
ИЗЧИСТВАНЕ,УКРЕПВАНЕ и ЗАЗДРАВЯВАНЕ на Енергийната система, Сексуалния Емоционално Чувствен комплекс и РАЗВИТИЕ на духовна тъкан
съставител Стефан Калайджиев”

Коментари

  1. Здравейте, интересувам се от тантра, веднъж съмпробвал да правя подобен масаж, нямаше чак същия ефект, но наистина си заслужава. Съветвам ви да пробвате на някоя своя приятелка или позната, ще остане доволна :)А искам да ви попитам дали някой в България дава ли уроци по тантра, съвети, такива неща? Ако има пишете моля на e-mail: tpp_k@dir.bg
    Благодаря Ви предварително!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте.Аз също се интересувам от тантра и търся приятели,с които да поговоря.Имейла ми е petu6on@abv.bg

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации