Група за Нова тантра в Google+

Добре дошли в групата за Нова Тантра в Google+ !

Тази група е към сайта за Нова Тантра.Тук можете да споделяте и обменяте идеи, дискутирате интересни теми и въпроси от вашия живот. Тук се приветства споделянето на вашата лична тантра- това ваше уникално, неподправено усещане и разбиране за нещата, изразено също така по вашия си уникален начин.

Бъдете естествени и отворени да споделяте и изразявате мнения, чувства, емоции, опитности в живота и битието ви. Опитайте се да бъдете себе си, без страх, без срам, предразсъдъци- оставете душата да ви води и напътства. Знайте, че в своята същност тя е безполова. Бъдете толерантни към другите, уважавайте и приемайте мненията им .

Тук се води диалог. Всеки споделя своята истина, опитност и виждане, но без да натрапва и обсолютизира правотата си. Останете отворени да чуете и друго мнение по въпроса.  Тук е място, където можете да се просветите и да се научите един от друг осветявайки и внасяки светилина /от вашата лична светлина/ в тъмните или не дотам осветени и скрити кътчета на непознатото. Знайте, че светлината има спектър и се разлага на цветове. Може би виждате само един или няколко цвята, затова позволете и на другите да отдадат своя принос в осветяването.

Бъдете полезни, толерантни и с любящо чувство един към друг !    Веселчун
Google Групи
Абонирайте се за НОВА ТАНТРА
Имейл:

Посетете тази група

Коментари

Популярни публикации