Настоящата тема се посвещава на всички, които търсят своята нова визия , своята жива същност на мечтатели, изследователи, жадуващи да преобразят и усъвършенстват себе си, отношенията си, своята осъзнатост, своя сексуално-емоционално- чувствен комплекс.

Всичко е в теб. Започни от теб. Светът е твое отражение .

Тантра те кани да започнеш от себе си, като откриеш първо твоята божественост, твоята способност да мечтаеш, твориш, твоето рожденно право на живот, свобода, независимост, приключение и безкрайни възможности ...

Тантра е нещо много лично, дълбоко лично.
Тантра е непресъхващ извор скрит в теб, чакащ да бъде открит и отпушен ... всичко, което си търсил отвън е било в теб

Присъединете се към Групата НОВА ТАНТРА във Фейсбук

https://www.facebook.com/groups/1952162091568494/

Веселчун

Група за Нова тантра в Google+

Добре дошли в групата за Нова Тантра в Google+ !

Тази група е към сайта за Нова Тантра.



Тук можете да споделяте и обменяте идеи, дискутирате интересни теми и въпроси от вашия живот. Тук се приветства споделянето на вашата лична тантра- това ваше уникално, неподправено усещане и разбиране за нещата, изразено също така по вашия си уникален начин.

Бъдете естествени и отворени да споделяте и изразявате мнения, чувства, емоции, опитности в живота и битието ви. Опитайте се да бъдете себе си, без страх, без срам, предразсъдъци- оставете душата да ви води и напътства. Знайте, че в своята същност тя е безполова. Бъдете толерантни към другите, уважавайте и приемайте мненията им .

Тук се води диалог. Всеки споделя своята истина, опитност и виждане, но без да натрапва и обсолютизира правотата си. Останете отворени да чуете и друго мнение по въпроса.  Тук е място, където можете да се просветите и да се научите един от друг осветявайки и внасяки светилина /от вашата лична светлина/ в тъмните или не дотам осветени и скрити кътчета на непознатото. Знайте, че светлината има спектър и се разлага на цветове. Може би виждате само един или няколко цвята, затова позволете и на другите да отдадат своя принос в осветяването.

Бъдете полезни, толерантни и с любящо чувство един към друг !    Веселчун




Google Групи
Абонирайте се за НОВА ТАНТРА
Имейл:

Посетете тази група

Коментари

Популярни публикации